Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Vegaanin tarhasuolaheinäkeitto

tarhasuolaheinän lehtiä
n. 50 g
miso-tahnaa
1 rkl
vettä
2 dl
cashew-pähkinöitä
1½-2 dl
valkosipulin kynsi
pieni
pieni sitruuna
1

Laita pähkinät likoamaan kylmään veteen pariksi tunniksi. Huuhdo tarhasuolaheinän lehdet. Kuori ja pilko valkosipulin kynsi. Purista mehu sitruunasta. Laita muut ainekset tehosekoittimeen, mutta vedestä vain puolet. Aloita hienontaminen ja lisää vettä, jos keitto tuntuu liian sakealta. Koristele keitto haluamallasi tavalla, esimerkiksi kurpitsan- ja auringonkukan siemenillä tai leipäkrutongeilla.

Huomio: tästä tulee reilu yhden hengen annos tai kaksi pientä alkukeittoa. Enempää ei juuri kerralla mahdu tavalliseen tehosekoittimeen. Tehokkaalla monitoimikoneella voit tehdä isomman annoksen kertomalla ainesten määrän. Sakeampaa keittoa saat kun lisäät pähkinöitä.

Vegaanin tarhasuolaheinäkeitto

Vegaanin tarhasuolaheinäkeitto

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Connect with Facebook