Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Perunavinaigrette

pientä jauhoista perunaa tai yksi keskikokoinen
2
valkosipulinkynsi
1
kasvislientä
n. 1 dl
eli jälkiruokalusikallinen valkoviinietikkaa
10 ml
eli jälkiruokalusikallinen oliiviöljyä
10 ml
kevytkermaa
n. ½ dl
(mustapippuria)

Kuori perunat, pilko ne pieniksi paloiksi ja pane pieneen kattilaan. Kuori myös valkosipulinkynsi ja puserra se kattilaan. Lisää kasvisliemi. Keitä perunaa ja valkosipulia kunnes ne hajoavat ja voit hämmentämällä seosta tehdä siitä sileää notkeaa massaa. Tässä ei kannata käyttää sauvasekoitinta ettei peruna muutu liisteriksi. Anna seoksen jäähtyä ja vatkaa sitten joukkoon etikka, öljy ja kerma. Mausta halutessasi mustapippurilla.

Perunavinaigrette

Perunavinaigrette

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Connect with Facebook