Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Vuonankaalisalaatti

vuonankaalia
n. 100 g
viipaletta vehnävuokaleipää
3
pekonia
½ pkt
perunavinaigrettea (ks. erillinen resepti)
annos

Valmista ensin perunavinaigrette.

Paloittele sitten pekoni parin sentin pituisiksi ja sentin levyisiksi suikaleiksi. Paista pekoni keskilämmöllä paistinpannussa kunnes kosteus on haihtunut ja rasva irronnut pekonista.

Leikkaa leipäviipaleista kuori pois ja leikkaa leipä noin puolentoista sentin kuutioiksi. Lisää pannulle ja ruskista leipäkuutioita yhdessä pekonin kanssa. Jätä jäähtymään.

Pese vuonankaali hyvin jotta kaikki hiekka ja multa irtoaa lehtiruusukkeista. Saatat joutua huuhtelemaan kolme kertaa. Linkoa tai ravistele vuonankaali kuivaksi. Asettele vuonankaali lautasille ja mausta perunavinaigrettella. Ripottele päälle pekonia ja leipäkuutioita.

Vuonankaalisalaattia ja perunavinaigrettea

Vuonankaalisalaattia ja perunavinaigrettea

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Connect with Facebook