Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Vihreät pavut Provencen tyyliin

vihreitä papuja
300 g
sipuli
1
valkosipulin kynttä
2–3
tomaattia tai vastaava määrä kirsikkatomaatteja
4
basilikaa, oreganoa, kynteliä tai timjamia
oliiviöljyä
3 rkl
suolaa
mustapippuria

Huuhtele pavun palot ja poista kannat sekä terävät kärjet. Keitä papuja noin kahdeksan minuuttia ja valuta vesi pois.

Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Pese tomaatit ja pilko ne palasiksi. Huuhtele yrtit ja silppua lehdet.

Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä ja lisää sipuli. Kuullota sitä muutamia minuutteja käännellen useasti, jotta sipuli ei ruskistu. Lisää myös valkosipuli pannuun ja jatka kuullottamista, kunnes valkosipulin aromi on havaittavissa. Lisää sitten pavut pannulle, voit hieman nostaa lämpöä tässä vaiheessa. Kun pavut ovat saaneet lämpöä kaikilta puoliltaan, lisää myös tomaatti ja yrtit ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kunnes tomaatin nesteet ovat haihtuneet sopivasti ja tarjoile.

Vihreitä papuja Provencen tyyliin

Vihreitä papuja Provencen tyyliin

Vastakaikua

    Tuija · Elokuun 10. päivänä 2014 klo 15.28

    Teillä on parhaat kasvimaasivut, mitä tiedän! Ihmettelen suuresti, miten ihmeessä massat eivät ole vielä sivujanne löytäneet??!!! Kiitos, että jaksatte kirjoitella – odotan aina innolla ajankohtaisia, mukavia postauksianne. 😀

    Vastaa tähän viestiin  – tai aloita uusi keskustelu

Anna kuulua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Connect with Facebook