Marinoidut vihreät pavut | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Marinoidut vihreät pavut

(pakastettuja) vihreitä papuja
300 g
punasipuli
1
sitruunamarinadi (ks. erillinen ohje)
Papusalaatti

Papusalaatti

Keitä pavut kypsiksi, mutta ei liian pehmeiksi. Jäähdytä.

Kuori ja hienonna punasipuli. Jos pidät raa’asta sipulista, laita pavut ja sipulit kulhoon, kaada marinadi päälle ja anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoilemista. Jos taas haluat ”kypsentää” sipulia hieman ennen kuin lisäät sen papujen sekaan, laita sipulisilppu ensin muhimaan joksikin aikaa pieneen määrään marinadia. Vaihtoehtoisesti voit suolata sipulisilpun kevyesti ja antaa sen seistä n. 20 minuuttia.

Anna salaatin maustua noin puoli tuntia ennen tarjoamista.

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *