Hampurin kokin jälkiruoka | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Hampurin kokin jälkiruoka

rusinoita
100 g
tarhasuolaheinää
n. 100 g
sitruunamehua
n. 1 rkl
kidesokeria
ripaus
kuohu- tai vispikermaa
2 dl
hasselpähkinää
30 g
saksanpähkinää
15 g

Liota rusinoita kylmässä vedessä parin tunnin ajan. Huuhtele tarhasuolaheinän lehdet, poista lehtiruodit ja pilko. Marinoi lehtisilppua noin puolen tunnin ajan sitruunamehussa, johon on lisätty ripaus sokeria. Vaahdota kerma ja rouhi pähkinät. Kaada rusinoista ylimääräinen vesi pois ja sekoita tarhasuolaheinän lehtisilppu rusinoihin. Tarjoile rusinat kermavaahdon kanssa ja ripottele päälle pähkinärouhe.

Tarhasuolaheinäjälkiruoka

Tarhasuolaheinäjälkiruoka

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *