Sinappimajoneesikastike syntyy helposti sauvasekoittimella, jos raaka-aineet ovat samanlämpöisiä.
Reseptikokoelma
Blogin ruokaohjeet ilmestymisjärjestyksessä. Voit myös hakea niitä klikkaamalla asiasanapilveä.
Ranskalainen viinietikkakastike
Klassinen ranskalainen, tuhdisti sinapilta maistuva salaattikastike sopii monenlaiseen ruokaan.
![Lue “Marinoidut vihreät pavut”-resepti Marinoidut vihreät pavut](http://olemmepuutarhassa.fi/wp-content/uploads/images/120218b_005-150x113.jpg)
Marinoidut vihreät pavut
Vihreistä pavuista tehdään salaatti marinoimalla keitettyjä papuja ja punasipulia sitruunaisessa kastikkeessa.
Sitruunamarinadi
Sitruunamarinadi sopii salaatinkastikkeeksi ja marinadiksi. Kokeile grillattujen kasvisten kanssa!
![Lue “Eteläsaksalainen perunasalaatti”-resepti Eteläsaksalainen perunasalaatti](http://olemmepuutarhassa.fi/wp-content/uploads/images/120218b_0006-150x113.jpg)
Eteläsaksalainen perunasalaatti
Perunasalaatti eteläsaksalaiseen tapaan sopii arkiaterian lisäkkeeksi muusin sijaan.