Me olemme | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Puutarha remontissa

Me olemme

Rakkautta perunamaalla

puutarhahullu pariskunta pääkaupunkiseudulta. Remontoimme ränstynyttä pikkuista omakotitaloa, hoidamme hämyisää kotipuutarhaa ja viljelemme vihanneksia kaupungin palstalla. Tykkäämme hyvästä ruoasta ja matkustelemme viran puolesta ja perhesuhteiden vuoksi etenkin Keski-Euroopassa.

Tämä on meidän päiväkirjamme, johon tallennamme kokemuksia luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta ja palstaviljelystä, oman sadon jalostamisesta ruoaksi sekä rintamamiestalon ja sen pihan remontoinnista. Välillä olemme vapaalla, mutta silloinkin ajatukset pyörivät puutarhan ympärillä!

Toivottavasti blogi toimii vertaistukena niille, jotka aloittelevat puutarhaharrastusta, sekä tapaamispaikkana niille, jotka ovat jo vanhoja tekijöitä. Haluamme jakaa kokemuksiamme kaikkien puutarhasta ja palstaviljelystä kiinnostuneiden kanssa. Teemme blogia, jollaista olisimme halunneet seurata kun itse aloitimme. Täti Punainen pitelee kynää ja Setä Sininen vastaa visuaalisesta puolesta mutta lopputulos, niin kuin puutarhaharrastuskin, se on yhteinen juttu!

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *