Punasipulipikkelsi | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Punasipulipikkelsi

valkoviinietikkaa
¾ dl
(erikoishienoa) sokeria
2 rkl
punasipuli
1
roseepippuria
2 tl

Kuori punasipuli ja leikkaa ohuehkoiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Murskaa pippurinmarjoja kevyesti niin että niistä irtoaa aromia mutta älä hienonna. Mittaa etikka ja sokeri pieneen kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä kunnes sokeri on liuennut liemeen. Lisää sitten sipuli ja pippuri liemeen, sekoita ja anna jäähtyä liemessä vähintään tunnin verran ennen käyttämistä. Sipulit säilyvät hyvinä viikon verran, joten niitä voi tarvittaessa tehdä isomman annoksen (tämä annos on tarkoitettu yhteen ruokaisaan salaattiin neljälle henkilölle).

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *