Puutarhanystävän paras joululahja | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Soglio, Val Bregaglia

Puutarhanystävän paras joululahja

Annalan huvila

Satavuotias Suomi ansaitsee puutarhakulttuurin keskuksen – tehdään se Annalaan! Tuomaanpäivään asti on mahdollista osallistua joukkorahoitus­kampanjaan, jolla kerätään rahaa Annalan huvilan ostamiseen.

Annala on idyllinen puistoalue Helsingin syntysijoilla Vanhassa­kaupungissa. Vuonna 1826 rakennettu Annalan huvila eli Villa Anneberg on vehreän keitaan sydän ja kaupungin vanhin huvilarakennus. Hyötykasviyhdistys toimii jo nyt samassa pihapiirissä. Helsingin kaupunki on luvannut myydä pitkään tyhjillään olleen huvilan Kiinteistö Oy Pro Annebergille, jonka omistaa Hyötykasviyhdistys. Kaupan myötä Annalasta on mahdollista tehdä kaikille avoin puutarhakulttuurin keskus, josta on iloa helsinkiläisten lisäksi kaikille suomalaisille! Tämänkin blogin lukijat tuntevat Hyötykasviyhdistyksen muun muassa siemenmyynnistä; huvilan hankinnan myötä toimintaa voidaan kehittää yhä monipuolisemmaksi!

Annalan taimitori

Annalan taimitori

Helsingin kaupungin tarjous umpeutuu vuoden loppuun mennessä, jolloin kauppahinta pitää suorittaa. Hanketta varten perustettu kannatusyhdistys Annalan huvilan ystävät ry kerää joukkorahoituksella varoja huvilan ostoon. Mesenaatti.me ‑kampanjan tavoitteena on 100 000 euroa, josta on jo saatu kokoon lähes 40 000 euroa! Se riittää pankkilainan saamiseen, joten hanke on toteutumassa, mutta omilleen pääsemiseksi rahoitusta tarvitaan yhä.

Nyt on jokaisella puutarhanystävällä hyvä tilaisuus osallistua hankkeeseen: mitäs jos pyytäisit joulupukkia ohjaamaan osan lahjabudjetista Annala-projektiin? Tai muistaisit läheistä puutarhanystävää vaikkapa kutsulla villiyrtti-illalliselle tai kevätoluen valmistuskurssille? Mesenoinnin vaihtoehdot ovat nimittäin jo itsessään mainioita lahjaideoita!

Nämä joululahjaideat ovat siis tarjolla 21.12. asti, joten toimi pian!

Annalan taimitorilla

Annalan taimitorilla

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *