Rakuuna-sinappidippi | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Rakuuna-sinappidippi

oksa rakuunaa
noin 30 cm
kermarahkaa/​kermaviiliä/​turkkilaista jugurttia/​crème fraîchea tai niiden sekoitusta
250 g
karkeaa sinappia
3 tl
ruohosipulia
pieni nippu
sitruunamehua
1 rkl
pippuria
ripaus

Huuhdo ja kuivaa rakuuna ja ruohosipuli. Riivi lehdet rakuunanoksasta ja hienonna ne ja ruohosipuli. Sekoita yrttisilppu ja sinappi kermarahkaan tai vastaavaan sekä mausta sitruunamenulla ja mustapippurilla. Anna vetäytyä vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.

Rakuuna-sinappidippiä

Rakuuna-sinappidippiä

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *