Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Ruusu-mansikkahillo

(500 g) mansikoita
n. 1 l
puhtaita, tuoksuvia ruusun terälehtiä
n. 2 dl
(165 g) hillo-marmeladisokeria
½ pkt
luomusitruuna
(ruusuvettä)

Perkaa mansikat ja pane kattilaan. Paloittele isoimmat marjat. Purista mehu sitruunasta. Mittaa sokeri. Pane sitruunamehu ja sokeri kattilaan ja kuumenna sokeripaketin ohjeen mukaisesti hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen.

Lisää ruusun terälehdet ja halutessasi muutama teelusikallinen ruusuvettä hilloon ja anna kiehahtaa.

Kuori vaahto hillon päältä ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje hyvin. Säilytä viileässä.

Ainekset ruusu-mansikkahilloon

Ainekset ruusu-mansikkahilloon

    Anna kuulua

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

    Connect with Facebook