Kirpeä perunasalaatti uuden sadon perunoista | Olemme puutarhassa

Mullasta nousee kasvi

Hernesatoa

Kirpeä perunasalaatti uuden sadon perunoista

keitettyjä uusia perunoita (ks. erillinen ohje)
600 g
pienehköä maustekurkkua (tai yksi iso)
2
tilliä
nippu
persiljaa
nippu
kaprista
1–2 rkl
sipulinvarsia
nippu
ranskalaista viinietikkakastiketta (ks. erillinen ohje)
annos

Pilko perunat suupalan kokoisiksi elleivät ne ole sellaisia kokonaisina. Kuutioi maustekurkut pieniksi paloiksi. Huuhdo yrtit ja silppua ne. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita varovasti. Anna salaatin maustua jonkin aikaa kylmässä ennen tarjoamista.

Perunasalaattia

Perunasalaattia

Vastakaikua

    Leena · Elokuun 1. päivänä 2013 klo 18.34

    Tämä on kiva salaatti, koska kaprista lukuunottamatta tarvikkeet saa omalta kasvimaalta. Ainakin jos on jo tehnyt maustekurkkuja.

    Vastaa tähän viestiin  – tai aloita uusi keskustelu

Heijasta Peruuta vastaus tai jatka muihin viesteihin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *